Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Journey to the Center of the Earth (1959) Online Subtitrat


Titlu Romania: Calatorie in centrul pamantului
Regia: Henry Levin
Actori: James Mason, Pat Boone, Arlene Dahl
An: 1959
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Journey to the Center of the Earth (1959)

La sfârșitul secolulu al 19-lea, un savant din Edinburgh organizează o expediție pentru a găsi urmele unui explorator care a coborât în măruntaiele pământului printr-un vulcan stins din Islanda.

Bazat destul de fidel pe un roman clasic SF de Jules Verne; Journey To The Center of the Earth este un film inventiv; splendid realizat; inteligent. Trebuie să fi fost destul de ambițios în 1959 să încercăm să realizăm un film stabilit în mod predominant într-un domeniu subteran misterios; neexplorat; populat de creaturi fantastice și plin de o serie de minunate atracții “n” minunate. Cu toate acestea; factorii de decizie au făcut o treabă excelentă în abordarea acestui material sursă enorm de provocator.

Un om de știință scoțian; Prof. Oliver Lindenbrook (James Mason) descoperă că un om de știință coleg a încercat recent să găsească un drum spre centrul pământului. Hotărâtă să se aventureze pe același traseu; Lindenbrook reunește o expediție ambițioasă formată din nepotul său Alec (Pat Boone); văduva Carla Goetaborg (Arlene Dahl); ghidul tăcut dar credincios Hans (Peter Ronson) și o rață numită Gertrude. Echipa proastă își începe coborârea printre crăpăturile îngustă ale unui ghețar islandez și; pe măsură ce se îndreaptă spre insulele pământului; fac multe descoperiri minunate; de la ciuperci de dimensiuni mari până la monștrii temători preistorici.