Josie (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Eric England
Actori: Sophie Turner, Dylan McDermott, Daeg Faerch
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.6


Se lucreaza la subtitrare!


Review Josie (2017)

Hank, un om solitar care trăiește o existență plictisitoare în orașul somnoros, orașul sudic ridică sprâncene atunci când dezvoltă o relație discutabilă cu Josie, un student de liceu recent transplantat.

Hank lucrează ca un monitor de parcare la un liceu local; iar copiii punk; inclusiv Gator (Daeg Faerch) și Marcus (Jack Kilmer) relativ mai curat; îi dau sfântă iad; referindu-se la el ca fiind ” Spank “și trăgându-i pe el.

În această mizerie deja fierbinte traversează personajul titlului Josie online subtitrat; un transplant minunat de liceu cu ochi albaștri translucenți; o serie de tatuaje criptice pe brațe și o manieră câștigătoare. Din anumite motive; ea are propriul ei apartament în dezvoltarea lui Hank; iar după-amiaza; ea ajunge; îl ajută pe omul mai în vârstă să o ajute cu cutiile.

În clipirea acelor ochi albastri translucenți; Josie se plimba de piscina dezvoltată; învelită într-un costum de baie; care a fost văzută ultima dată ca un costum în cartea de masă “Sex” a Madonnei. Hank se îndreaptă spre camo și simte mișcări. Regizorul Eric Anglia se uită la actorul Sophie Turner în acest rol.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Josie (2017)
Nota film
11stargraygraygraygray