Jolly LLB 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Subhash Kapoor
Actori: Akshay Kumar, Huma Qureshi, Saurabh Shukla
An: 2017
Gen: Comedie, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jolly LLB 2

Situat în Lucknow, Jolly LLB 2 online subtitrat este povestea unui Jagdishwar Mishra (Akshay Kumar) plin de compasiune; cunoscut sub numele de Jolly, un avocat care se deplasează din Kanpur în orașul Nawabs; pentru a-și urmări visul de a deveni un mare avocat. Un supraviețuitor prin natură; Jolly supraviețuiește prin luptă cu cazurile mici și folosind orice tactică sub soare; pentru a face un ban rapid și a câștiga un trai decent.

După ce a petrecut ani de zile pe coridoarele haotice și murdare ale Curții, filme indiene online Jolly urmărește o oportunitate; care ar putea transforma valul în favoarea lui și-l va ajuta să-și atingă visul de a deveni un avocat cu cabinet de avocatură. Când se confruntă cu o astfel de oportunitate, Jolly prinde șansa și comite o greșeală nevinovată; cu consecințe ireversibile, care îl face gata pentru o luptă mare cu avocatul nemilos Mathur (Annu Kapoor).

Cursurile camerelor de curte sunt întotdeauna un ceas captivant; iar scenele Jolly LLb 2 ale camerelor de judecată care ocupă cea mai mare parte din a doua jumătate nu sunt diferite. În timp ce povestea poate să nu fie la fel de ascuțită ca Jolly LLB originală; partea a doua ne ține cu adevărat angajați în spectacole de putere; și în vrăjitorii unei garnituri care mă țineau să văd acțiunea și râzând în același timp mai mult pe patola bollywood.