Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


John Carter (2012) Film Online Subtitrat in Romana


Inspirata din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat in anul 1912. Fantezia SF “John Carter” il are in centrul actiunii pe eroul cu acelasi nume, un veteran al Razboiului Civil; care a luptat de partea Confederatiei si care s-a ascuns din calea indienilor apasi intr-o pestera, fara sa stie ca este vorba despre o poarta a timpului si ca va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte).

Desi initial planeta Marte se asemana cu Terra in ceea ce priveste conditiile de mediu, subtierea atmosferei si secarea oceanelor au transformat-o intr-o regiune arida si neospitaliera. Iar conflictul de proportii epice dintre Red Martians si Green Martians a adus-o in pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de catre Green Martians, creaturi barbare de culoare verde; cu patru brate si cu o inaltime de peste 3,5 metri, dar reuseste sa evadeze; si ii ajuta pe Tars Tarkas, printesa Dejah Thoris si poporul lor de Red Martians sa isi infrunte dusmanii.

Dandu-si seama ca poate inclina balanta victoriei intr-o parte sau in alta datorita fortei lui superioare si ca in mainile sale sta salvarea planetei Barsoom, John Carter se indragosteste de frumoasa Dejah Thoris si lupta alaturi de ea.


Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: Andrew Stanton , Mark Andrews
IMDB: 6.6
Regizor(i): Andrew Stanton
Actori: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
John Carter (2012)
Nota film
51star1star1star1star1star