Jocurile foamei – The Hunger Games (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Aventura, SF, Thriller
Producator(i): Gary Ross , Suzanne Collins
IMDB: 7.2
Regia: Gary Ross
Actori: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jocurile foamei – The Hunger Games

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic și sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci și patru de adolescenți sunt răpiți de lângă familiile lor și aruncați în luptă pe viață și pe moarte, televizată și urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat și… viu. Cine va câștiga cursa nebună pentru supraviețuire?

Buna distributia, cat si regizorul. Jennifer Lawrence A FOST Katniss, geniala actrita. Si Josh&Liam au fost buni, cat si restul actorilor care au jucat tributurile. Donald Sutherland m-a impresionat foarte mult. Mesajul politic mi s-a parut si mai evident in film.
Totusi, modul in care a fost filmat mi-a distras uneori atentia de la film.

Cartile sunt si ele bune, cu toate ca uneori personajul principal pare lipsit de emotie.E un subiect interesant, dar groaznic la ce sunt supusi acei adolescenti care locuiesc in saracele districte ale lumii post-apocaliptice. Cu toate astea, nu e o idee originala.