Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Jocuri secrete – Molly’s Game (2017) Online Subtitrat


Regia: Aaron Sorkin
Actori: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera
An: 2017
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jocuri secrete – Molly’s Game

Jocuri secrete – Molly’s Game aduce povestea campioanei olimpice la schi, Molly Bloom, care timp de un deceniu s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, asta înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi.

Printre jucătorii săi se numărau staruri hollywood-iene, vedete sportive, magnaţi americani iar spre surprinderea ei chiar şi reprezentanţi ai mafiei ruseşti.

Singurul sau aliat este de fapt Charlie Jaffey, avocatul determinat să o apere şi cel care avea să afle că. Molly din Jocuri secrete online subtitrat este mult mai mult decât zvonurile vehiculate publicului în paginile tabloidelor.

Sorkin este în elementul lui cu povestea acestui personaj feminin real, Molly Bloom, încarnat de Jessica Chastain, o femeie capabilă dar și controversată. Care – chiar dacă nu e la înălțimea celebrității unor Mark Zuckerberg ori Steve Jobs – are un profil captivant și continuă aplecarea lui Aaron Sorkin către personajele excepţionale.

Molly Bloom din Molly’s Game online subtitrat este un personaj cu o sumă de contraste și paradoxuri. Organizatoare de jocuri de noroc la limita legalități, dar cu coloană vertebrală, ajunsă la o celebritate discutabilă în urma organizării de partide de poker, apoi adusă în fața judecătorului, protagonista nu se încadrează într-un stereotip. E un personaj relativ nou ca tipologie față de cele pe care le-am văzut pe marele ecran.

Interesant este monologul interior, vocea interioară a protagonistei care ne ghidează pe tot parcursul filmului. In hățișul jocului de poker și al evoluției unui astfel de business. Această voce se poate interpreta. Si ca un rechizitoriu pe care și-l face sieși protagonista, care ține morțiș să pledeze vinovată la proces.