Jocul lui Gerald – Gerald’s Game (2017) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Regia: Mike Flanagan
Actori: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Henry Thomas
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jocul lui Gerald – Gerald’s Game

Bazat pe romanul lui Stephen King, thriller-ul psihologic Gerald’s Game (2017) urmărește una dintre cele mai întunecate și mai tulburatoare povești ale celebrului scriitor.

În timp ce încearcă să-și împrospăteze căsătoria, o femeie trebuie să se lupte brusc pentru supraviețuire, atunci când soțul ei moare subit în timpul unui joc erotic. Într-o cabină izolată și încătușată la capul patului, Jessie este neajutorată în deznodămâtul macabru al jocului erotic al lui Gerald. Omul cu care a trăit timp de douăzeci de ani și care se află pe podea lângă pat. Luptându-se cu foamea și setea, și asediată de fantomele trecutului, Jessie își dă seama că realitatea. Este mai înspăimântătoare decât cel mai urât coșmar al ei.

Aceasta trebuie să lupte pentru supraviețuirea sa, în timp ce se confruntă cu trecutul întunecat, demonii îndelung îngropați în mintea ei. Un câine flămând și un om misterios numit „The Vaquero of Space”. Odată cu trecerea timpului. Femeia își dă seama că salvarea nu este decât un gând lipsit de speranță, începând să alunece în nebunie. Pe măsură ce vocile din capul ei se manifestă în viziuni.