Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Jocul de-a detectivii – Game Night (2018) Online Subtitrat


Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Actori: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Crima, Mister
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jocul de-a detectivii – Game Night

Game Night/Jocul de-a detectivii, ce rulează de câteva zile pe marile noastre ecrane, este un film de comedie calat pe o formulă dramaturgică de film de acțiune, cu urmăriri, misiune Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni.

Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max in filmul Jocul de-a detectivii – Game Night, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.

De-a lungul unei nopți haotice din Jocul de-a detectivii – Game Night, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri de societate împreună cu grupul lor de prieteni; în intimitatea căminului lor. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks (Chandler); fratele lui Max; și rivalul din copilărie al acestuia; se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei răpiri; în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Provocarea e pe placul grupului de prieteni; dar casa este spartă; fără știrea lor; de un grup real de traficanți. Ca subplot; rivalitatea dintre frați; Max (Bateman) și Brooks (Chandler) va duce la emascularea personajului jucat de Jason Bateman; sursă; firește; de glumițe și flash-back-uri stânjenitoare.