Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Joc sângeros – The Baytown Outlaws (2012) Online Subtitrat


Regia: Barry Battles
Actori: Billy Bob Thornton, Eva Longoria, Thomas Brodie-Sangster
An: 2012
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Joc sângeros – The Baytown Outlaws (2012)

Filmul spune povestea a trei frați care primesc mai mult decât au sperat după ce ajută o femeie să își recuperereze copilul de la un tată aparent abuziv.

După ce este împușcată aproape mortal de către fostul ei soț, Carlos (Billy Bob Thornton), și îi este răpit nepotul, e timpul ca și Celeste Martin (Eva Longoria) să joace murdar. Ea merge până în Texas unde angajează trei frați “țărănoi” certați cu legea, pentru a-i recupera copilul și totodata pentru a-i da o lecție fostului. Astfel, Brick (Clayne Crawford), Lincoln (Daniel Cudmore) și McQueen Oodie (Travis Fimmel) se văd prinși într-un joc de-a șoarecele și pisica, un joc care implică indieni, cowboy și agenți federali.

Da; merita urmarit; te tine captivat cu actiune pana la capat; “contine” Billy Bob Thornton (deci te astepti la ceva specific – si asa este cam 60%); si Eva Longoria (care face bine la ochi); dar…la final iti dai seama ca totusi..parca ceva nu prea se leaga…adica pur si simplu iti dai seama c-ai vazut un film; o fictiune; ceva care pur si simplu nu-i real. Nu omori/impusti un om; facand glume de 2 bani; si cu o fata ca si cum ai da cu pliciul in muste…