Joc periculos – Wild Card (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): William Goldman
IMDB: 5.6
Regia: Simon West
Actori: Jason Statham, Michael Angarano, Dominik García-Lorido


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Joc periculos – Wild Card

Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant… O fată bătută și plină de sânge – pe care o vom cunoaște în curând sub numele de HOLLY (Dominik Garcia-Lorido) – e aruncată dintr-o mașină la o curbă și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la urgențe, unde tot ce mai poate spune e “Nick”…

Nick din Wild Card film online subtitrat să fie individul care i-a făcut asta? Când îl vedem prima dată pe NICK (Jason Statham) într-un bar; suntem înclinați să credem că el e vinovatul. E un bețiv cu un comportament intimidant care se dă la DD (Sofia Vergara), apoi se ia de iubitul ei OSGOOD (Max Casella), când își face și el apariția.

Osgood din Joc periculos online subtitrat a venit în acel bar cu speranța că o va convinge pe DD să se mute cu el în Atlantic City. Oare ea ezită să facă acest pas pentru că el e un tip cam fără perspective? Lui Osgood îi place să creadă despre el că știe să se bată; și nimeni nu-l crede până când Nick îl scoate din sărite i și-o încasează zdravăn de la el în parcarea din fața barului. DD e plăcut impresionată de eroismul lui Osgood, așa că acceptă să meargă cu el. Exact cum plănuise Osgood; care a doua zi se înființează la Nick cu 500 de dolari plată pentru că intrase în jocul lui și se lăsase bătut pentru ca Osgood să-și impresioneze iubita.