Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Jim Jefferies This Is Me Now (2018) Online Subtitrat


Regia: Scott Zabielski
Actori: Jim Jefferies
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Jim Jefferies This Is Me Now (2018)

Comediantul Jim Jefferies vorbeste in acest stand up comedy Jim Jefferies This Is Me Now despre ipocrizia politică și propria sa carieră.

Mi-a plăcut foarte mult primele două stand-up ale lui Jim Jefferies, el avea o voce proaspătă, nervoasă când a apărut pentru prima oară, dar trăind în LA și găzduind acel spectacol groaznic, pare să-l fi îmblânzit și să ii dea timp să vină cu orice material de calitate. El nu are nimic nou de spus și ceea ce are de spus nu este atât de amuzant. Nu există seturi mari sau chiar linii pe care doriți să le rețineți să le transmită nimănui.

Am râs exact de două ori. Câteva zgomote despre Trump erau moderate de amuzante, dar erau atât de sigure și previzibile, și nimic din faptul că omul obișnuit de pe stradă nu putea să vină ușor cu el însuși. Povestea lui Al Pacino a fost drăguță, dar nu a condus nicăieri sau s-a adăugat la ceva, au fost doar câteva lucruri care s-au întâmplat.

Dacă nu era pur și simplu o obligație contractuală, nu pot să văd de ce Jefferies a vrut să pună această emisiune deloc. Într-adevăr doar o dezamăgire.