Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Jim Jefferies BARE (2014) Online Subtitrat


Regia: Shannon Hartman
Actori: Jim Jefferies
An: 2014
Gen: Comedie
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jim Jefferies BARE

Este o distracție bună și ma făcut să zâmbesc și să râd; Este un spectacol de comedie la urma urmei. Nu mai sunt multe de spus. Scopul unei performanțe de comedie este să fie amuzant și această comedie specială este amuzantă.

Ceea ce mă face să râd nu poate face ca o altă persoană să râdă. Am un sentiment de umor, un ghinion, nu ma deranjeaza usor si niciodata nu ma deranjeaza in numele altora si comedia in acest apel special pentru mine. Încă o dată, nu este complicat, este atât de simplu.

Aș putea spune că domnul Jefferies ne angajează în acest & ăla & blah! Blah! …….. Blah! Blah! Blah! …. blah! Blah! Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, băiatul este amuzant și acest lucru este deosebit de distractiv.

Îmi place foarte mult Jim Jefferies BARE online subtitrat ca o persoană, are o mulțime de bun simț și are o înțelegere reală care te face să crezi: hei niciodată nu m-am uitat așa la fel. Sunt, de asemenea, un ateu ca Jim și, de asemenea, Ricky Gervais și care face o mare parte a materialului greu de înghițit pentru oricine crede într-un fel de religie.

Am văzut câteva dintre spectacolele netflix sale acum și recunosc că materialul devine puțin mai previzibil, dar încă mă face să râd și asta este totul. Este dureros de cinstit pentru el însuși și tot ce-i înconjurat și îmi amintește de Richard Pryor, care și-a scos viața pe scena și pare aproape ca o formă amuzantă de auto-terapie.