Jessica Jones (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Melissa Rosenberg
Actori: Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, Mike Colter
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama, Seriale Online
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Jessica Jones SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10

S02E11

S02E12

S02E13


Sinopsis Jessica Jones

Serialul semnat de către Netflix și inspirat de benzile desenate Marvel o are în rolul principal pe Krysten Ritter, al căreia personaj este o fostă fată supererou. După ce cariera ei în costumul de spandex ia brusc sfârșit, Jones deschide la New York o agenție de detectivi, cu ajutorul căreia îi ajută pe cei cu puteri remarcabile să își rezolve propriile dileme.

Netflix şi Marvel impresionau în aprilie cu intensul Daredevil, extraordinara răfuială dintre supereroul orb interpretat de Charlie Cox şi gangsterul Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio). Jessica Jones, al doilea serial din cele patru dezvoltate în parteneriatul Netflix-Marvel, reuşeşte să-şi depăşească predecesorul mai ales datorită relaţiei ieşite din comun dintre eroina Jessica Jones (Krysten Ritter) şi antagonistul Kilgrave (David Tennant). Află mai jos de ce te-ar putea captiva serialul al cărui prim sezon de 13 episoade a fost lansat în întregime pe 20 noiembrie.


Review Jessica Jones

Un convingător neo-noir având ca fundal un New York alienant; serialul stă pe umerii eroinei sale. Mai degrabă o antieroină; Jessica dispune de o forţă ieşită din comun; dar este departe de a fi un justiţiar gata să sară în ajutorul celor slabi. Alcoolică; extrem de directă şi adesea indiferentă la ceea ce se întâmplă în jur; ea deschide o agenţie de detectivi particulari; Alias Investigations. Unicul ei scop este acela de a plăti următoarea chirie şi… următoarea sticlă de whisky.

Aflăm curând motivul comportamentului ei antisocial: cu luni în urmă; Jessica a fost victima lui Kilgrave; un bărbat în stare să controleze minţile celor din jur. Convinsă că Kilgrave este mort; Jessica încearcă să meargă mai departe; dar în curând îşi va da seama că bărbatul este în viaţă şi că face noi victime; având planuri extrem de bine puse la punct în ceea ce o priveşte pe eroină.

Marele atu al serialului este Kilgrave şi sumbra ameninţare pe care acesta o sugerează; chiar dacă în primele episoade aproape că nu apare în cadru. Dacă în Daredevil Matt Murdoch trebuie să înfrunte o armată de gangsteri lipsiţi de scrupule şi complet dedicaţi şefului lor; Jessica Jones schimbă foarte inspirat tabla de şah cu ajutorul unui antagonist în stare să-i transforme în sclavii săi pe toţi cei din jur; cu o singură propoziţie.

Puterea supraumană a Jessicăi nu o ajută cu nimic pe eroină în confruntarea cu psihopatul Kilgrave şi un anumit detaliu din scenariu face imposibilă şi lichidarea lui de la distanţă. Este premisa perfectă pentru unul dintre cele mai complexe şi convingătoare cupluri erou-antagonist oferit vreodată de o producţie cu supereroi.