Jessabelle (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Robert Ben Garant
IMDB: 5.4
Regia: Kevin Greutert
Actori: Sarah Snook, Mark Webber, Joelle Carter


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Jessabelle (2014)

Creatorii lui Paranormal Activity și Insidious revin în atenție cu povestea cu fantome a lui Jessabelle. Tânăra Jessabelle (Sarah Snook) se întoarce în orășelul de baștină din Louisiana pentru a se recupera în urma unui înfiorător accident de mașină. Fata va trebui să înfrunte un spirit chinuit care-i așteaptă întoarcerea de prea multă vreme pentru a o lăsa să-i mai scape.

Un film printre putinele din 2014 cu adevarat HoRRoR!! Am dat 9..scazand un punct pentru jocul actoricesc al Sarei Snook..cred ca rolul ei mergea putin exagerat in reactii (parea pe alocuri fara reactie in momente destul de tensionate; care ar fi putut fi potentate de reactii pe masura); in rest este exact ce astept de la un film horror.

Filmul are un subiect interesant pe care l-am mai intalnit si in alte filme. Are un ritm mediu care iti mentine curiozitatea dar este prea mult lalaita actiunea si lipsita de fazele scary. Intriga este buna si neasteptata iar coloana sonora prea stearsa dar asta nu inseamna ca este un film rau.Comparativ cu alte tentative horror esuate,acesta chiar e reusit!