Jerry Maguire (1996) Film Online Subtitrat


Regia: Cameron Crowe
Actori: Tom Cruise, Cuba Gooding Jr., Renée Zellweger
An: 1996
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Jerry Maguire

Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greșeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim și nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolișuri. Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, își va pierde și logodnica și clienții. Dar Jerry este un luptător și nu se dă bătut. Ajutat de Dorothy, o tânără contabilă care crede în el, Jerry începe să-și reclădească viața de la zero.

Când totul părea pierdut, el pune mâna pe un client, Rod Tidwell, care îi pune o singură condiție: Să văd banii! Miza este foarte mare, iar Jerry știe că secretul acestei slujbe sunt relațiile personale. Astfel, începe lupta cu sine însuși, vrând să demonstreze că în viață nu contează doar banii.

Din distribuție mai fac parte Cuba Gooding Jr. (într-un rol care i-a adus Premiul Oscar), Regina King și Bonnie Hunt, în acest film al scenaristului/regizorului Cameron Crowe, “o scumpete de comedie romantica” (Peter Travers, Rolling Stone).

Faza stranie cu Jerry Maguire este că ți se pare mai bun cu fiecare vizionare. Prima oară când l-am văzut, acum vreo 8-9 ani, mi-a plăcut moderat. Mi s-a părut un film OK, dar nu unul care să merite peste nota 7. Astăzi, vâzându-l de peste șase ori, mi-am mai schimbat părerea. Acum cred că Jerry Maguire este un film destul de subapreciat.

Este remarcabil cât de bine se comportă pelicula lui Cameron Crowe la vizionări repetate. Jerry Maguire este unul din puținele filme care încă mai au farmec, deși le-ai văzut deja de nșpe ori. Deși știi fiecare scenă sau replică ce urmează, cumva rămâi conectat la film.


Trailer Jerry Maguire