Jason X (2001) Film Online Subtitrat


Regia: James Isaac
Actori: Kane Hodder, Lexa Doig, Jeff Geddis
Anul: 2001
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 91 minute
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jason X

400 de ani în viitor, Terra nu mai poate fi locuită și oamenii au colonizat alte planete. Extratereștrii sosiți pe Pământ descoperă o serie de bunkere care alcătuiesc o adevărată rețea subterană. Într-unul dintre acestea găsesc două corpuri criogenizate pe care le readuc la viață. Ei încă nu știu ce forțe au trezit odată cu “învierea” celor doi…

Spațiul, ultima frontieră. Anul 2455. Jurnalul căpitanului navei stelare Grendel. ”Astăzi Jason a fost adus la bord după ce a stat 450 de ani în stare criogenică. A căsăpit aproape tot echipajul și a distrus nava. Jason pare mort, dar probabil că va învia.”

”Jason X” este o apariție solitară în cadrul seriei nu atât din cauza subiectului inspirat din seria ”Star Trek”, ci mai ales pentru că nu mai continuă acțiunea filmului anterior așa cum spectatorii erau deja obișnuiți. ”Jason goes to Hell” trebuia să fie urmat de ”Freddy vs. Jason”, dar o pană de inspirație a determinat amânarea proiectului și realizarea unui film separat.

Acțiunea filmului ”Jason X” se petrece în viitor; iar Jason; adus pe o navă spațială; se comportă în stilul obișnuit: ucide pe toată lumea. E adevărat că nivelul inteligenței oamenilor viitorului nu e cu mult diferit de cel din prezent; dar să nu vedem noi o amărâtă de teleportare sau măcar un laser nu m-aș fi așteptat.

Oamenii viitorului au colonizat planete; au construit stații spațiale; nave cosmice; laboratoare de regenerare medicală cu nanomiți și androizi; dar trag tot cu arme străvechi cu gloanțe. O singură consolare: gagicile din Cosmos sunt la fel de sumar îmbrăcate și de dependente de sex. De sexul fizic; desigur; și nu de unul virtual ca în ”Demolition Man” (1993).

PortalulTauTV.com
Jason X (2001) Online Subtitrat in Romana
Jason X (2001)
Editor's Rating:
3