Jane the Virgin (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Jennie Snyder Urman
Actori: Yael Grobglas, Justin Baldoni, Gina Rodriguez, Andrea Navedo
An: 2014
Gen: Comedie, Seriale Online
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Jane the Virgin SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10

S04E11

S04E12

S04E13

s04e14

S04E15

S04E16

S04E17


Sinopsis Jane the Virgin

Jane Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără de origine latină din Miami care rămâne însărcinată după ce este inseminată artificial din neglijența unui spital. Sarcina îi va da fetei viața peste cap, mai ales după ce în joc intră și Rafael. Care este tatăl biologic al copilului, care începe să se îndrăgostească de Jane deși este căsătorit cu Petra. Bineînțeles, aceasta din urma ar face orice pentru a împiedica o apropiere între Jane și Rafael…

Este unul dintre serialele cel mai bine primite ale sezonului (80% cronici pozitive pe metacritic.com) şi ne-a captivat cu energia sa contagioasă şi micile trucuri scenaristice amuzante şi imprevizibile. Bazat pe telenovela venezueleană Juana la Virgin, Jane the Virgen mută subiectul trăsnit în comunitatea latino de pe teritoriul SUA. Fiind una dintre cele mai exotice, colorate şi vii noi prezenţe pe micile ecrane americane din această toamnă.

Gina Rodriguez este Jane Villanueva, o tânără de 23 de ani din Miami care, după ce jură că nu îşi va pierde virginitatea decât în noaptea nunţii. Află că este însărcinată din cauza unei greşeli a medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). În stilul specific telenovelelor, tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, fratele Luisei şi… şeful lui Jane. Faptul că fătul este singura şansă a lui Rafael de a avea copii îl face pe playboy să se apropie de Jane, spre supărarea Petrei, soţia de care acesta vrea să divorţeze.

Ţi se pare complicat? Este doar vârful icebergului, pentru că serialul are parte de provocări scenaristice din multiple direcţii. Jane va descoperi curând cine este tatăl ei natural şi îşi va da seama că sarcina are toate şansele să-i schimbe viaţa din temelii.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Jane the Virgin (2014)
Nota film
41star1star1star1stargray