Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Jandarmul la plimbare – Le gendarme en balade (1970) Online Subtitrat


Regia: Jean Girault
Actori: Louis de Funès, Jean Lefebvre, Guy Grosso
An: 1970
Gen: Comedie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Jandarmul la plimbare – Le gendarme en balade (1970)

Timpul a trecut si, odata cu el, si prima si a doua tinerete a inspectorului Cruchot. Toata gasca sa de la cea mai faimoasa si stangace sectie de politie de pe cuprinsul Frantei a fost scoasa la pensie. Asa ca nervosul Cruchot (Louis de Funes) se plictiseste la palatul sotiei sale putred de bogate, jinduind la ceva actiune, ca in vremurile bune.

Dorinta ii va fi curand indeplinita cand Cruchot se va reuni cu fostii sai camarazi si o vor lua pe urmele trecutului. Imbracandu-se in vechile uniforme, ei vor lua cu asalt St. Tropez unde se vor confrunta din nou cu o problema obsedanta pentru Cruchot, plaja de nudisti.

Vechii jandarmi din Saint Tropez sunt forțați să se pensioneze pentru a lăsa locul unor colegi mai tineri și care cunosc metode mai moderne. Plictisiţi de traiul comod din filmul Jandarmul la plimbare online subtitrat; ei decid să se întoarcă la Saint Tropez; îmbrăcând ilegal vechile uniforme.

Le gendarme en balade online subtitrat este o comedie foarte amuzantă cu jandarmii revenind în forţă după ce au fost pensionaţi forţat. Vechea gardă demonstrează că este mai bine pregătită decât noua gardă; deşi acţionează cu metode învechite; dar mai eficiente. Glumele se ţin lanţ; iar vechii jandarmi se transformă pentru câteva momente în hipioţi; spre amuzamentul general.