Jagga Jasoos (2017) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Regia: Anurag Basu
Actori: Ranbir Kapoor, Katrina Kaif, Saswata Chatterjee
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie, Indiene
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jagga Jasoos

Alăturați-vă lui Jagga Jasoos, un detectiv adolescent talentat, care, împreună cu o partenera de sex feminin, se află în căutarea unui tată ce lipseste.

Jagga Jasoos este o mulțime de lucruri, atât bune, cât și nu-atât de bune, dar “Bollywood-ul tipic” este o etichetă, chiar și cei mai criminali care nu vor putea să-i dăruiască. De fapt, în cea mai mare parte este opusul etichetei. Este o poveste frumos artizanală, melodios reglată și extraordinar de împușcată a lui Jagga, care este, în esență, o carte de benzi desenate adusă la viață.

Urmăriți-i pentru îndrăzneala regizorală a lui Anurag Basu de a încerca un film care este montat pe o scară atât de generoasă și atât de mare încât pare să-și piardă drumul aici și acolo pentru perioade scurte de timp. Nu faceți nici o greșeală, vă va cere atenția, în caz contrar s-ar putea să pierdeți ce se întâmplă. În schimb, te va răsplăti cu o cinematografie uluitoare, o muzică bogată, o distribuție fantastică și momente tipic-de-Anurag-Basu-comice. Shruti-ul lui Katrina Kaif face suficient pentru a-și îndeplini rolul, dar nu poți să nu te întrebi “ce-i” și să te gândești la alte actrițe care ar fi putut să-și exprime rolul mai bine.

Același lucru nu se poate spune despre Ranbir Kapoor. Jagga lui îndrăgit are Kapoor în formă de top. Si te lasă convins că nici un alt actor curent nu ar fi putut juca această parte.