Jackals (2017) Online Subtitrat in HD 1080p


Un tanar, Justin Powell din filmul Jackals, este amenintat cu o arma de doi barbati mascati si tarat pana la o cabana retrasa. Aceasta nu este o rapire obisnuita, deoarece familia lui de care s-a indepartat se afla la cabana asteptandu-i sosirea. Compusa din tatal lui Justin, Andrew, mama Kathy, fratele Campbell si fosta iubita Samantha (care a nascut recent copilul lor), familia lui Justin lupta pentru eliberarea lui din mana celor care i-au spalat creierul, o secta vicioasa.

Cu ajutorul lui Jimmy Levine, un experimentat al cultelor de orice natura, familia face tot posibilul sa-l aduca pe Justin inapoi la realitate. Totul ia o alta turnura atunci cand secta (o banda criminala de barbati mascati si femei, numiti sacalii) descind la cabana cerandu-l pe Justin inapoi. Se intrevede un conflict violent, se testeaza loialitatea familiala si se varsa sange intr-o lupta de unde putini ies invingatori.


Regia: Kevin Greutert
Actori: Deborah Kara Unger, Stephen Dorff, Johnathon Schaech
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Jackals (2017) Online Subtitrat in HD 1080p
Jackals (2017) Online Subtitrat in Romana
Jackals (2017) Online Subtitrat in HD 1080p Un tanar, Justin Powell din filmul Jackals, este amenintat cu o arma de doi barbati mascati si tarat pana la o
Editor's Rating:
3