Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

J. Edgar (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Clint Eastwood
Actori: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Naomi Watts, Judi Dench
Anul: 2011
Gen: Biografie, Crima, Drama
Durata: 137 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review J. Edgar (2011)

De-a lungul vieții sale, J. Edgar Hoover avea să devină cel mai puternic om din culisele scenei politice a Statelor Unite ale Americii. În calitate de șef al FBI-ului, timp de aproape 50 de ani, nimic nu i-a stat în cale, pentru a-și proteja țara. Rezistând schimbării a 8 președinți și desfășurării a 3 războaie, Hoover a luptat cu disperare pentru prevenirea pericolelor care îi vizau țara, luând atitudine chiar și în fața falselor amenințări.

Cu toate că metodele lui erau pe cât de nemiloase; pe atât de eroice; Hoover își găsea de fapt plăcerea în stârnirea admirației celor din jurul său. Un om care știa să prețuiască secretele; în special pe cele ale altora; Hoover nu s-a temut niciodată să folosească informațiile pe care le avea; chiar împotriva conducătorilor țării. Întelegând că informația înseamnă putere și că frica poate genera multiple oportunități; șeful FBI-ului a recurs la această strategie pentru a obține o influență fără precedent și o reputație formidabilă; aproape de neatins.

În regia lui Clint Eastwood și în interpretarea lui Leonardo Di Caprio; J.Edgar spune povestea reală a vieții publice; dar și personale a unui om pe cât de puternic; pe atât de controversat; din 20 ianuarie; în cinematografe.