Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

iZombie (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Rob Thomas
Actori: David Anders, Malcolm Goodwin, Rose McIver, Robert Buckley, Rahul Kohli
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Drama, Crima, Comedie
Durata: 42 minute
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

iZombie SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10

S04E11

s04e12

S04E13


Sinopsis iZombie

O combinaţie interesantă de comedie, serial poliţist şi elemente de horror şi supranatural, iZombie serial online subtitrat are toate şansele să se transforme într-un succes al canalului The CW, care ne-a mai oferit de lungul ultimilor ani Arrow, The Flash şi Jane the Virgin. Cu actori puţin cunoscuţi în prim-plan, scenariul se bazează pe scenariul sprinţar pentru a-şi promova primul sezon de 13 episoade.

În centrul atenţiei este Liv Moore (Rose McIver), o absolventă de medicină care se transformă în zombi după ce este atacată la o petrecere de oameni care luaseră un drog nou, Utopium. Conştientă că trebuie să consume creier uman pentru a nu-şi completa transformarea şi a-şi păstra umanitatea, Liv se angajează la morgă, unde face o descoperire ce-i dă viaţa peste cap: fiecare creier îngurgitat îi oferă şi amintirile persoanei decedate. La sfatul şefului ei, doctorul Ravi Chakrabarti (Rahul Kohli), Liv va folosi amintirile pentru a le face dreptate, cu ajutorul poliţistului Clive Babinaux (Malcolm Goodwin), celor ucişi sau decedaţi în condiţii misterioase.

Replicile inteligente şi problemele existenţiale ale protagonistei sunt elementele cele mai interesante din scenariu, care nu reuşeşte. Cel puţin în primul episod, să ofere şi o investigaţie pe măsură. Discuţiile în contradictoriu şi sarcasmele personajelor principale oferă un divertisment mai puţin facil decât alte producţii de televiziune. Iar partea supranaturală a poveştii aduce şi tensiune, mai ales că primul episod se termină. Cu promisiunea unui fir narativ cât se poate de interesant pentru o explorare amănunţită în viitor.