Iubitul meu e zombi – Warm Bodies (2013) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Groaza, Romantice
Producator(i): Isaac Marion, Jonathan Levine
IMDB: 6.9/a>
Regia: Jonathan Levine
Actori:
Teresa Palmer, Nicholas Hoult, John Malkovich


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Iubitul meu e zombi – Warm Bodies

În urma unei epidemii devastatoare, aproape toți locuitorii planetei sunt transformați în zombi însetați de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supraviețuitori este nevoit să se ascundă mereu și să caute noi metode de apărare în fața atacurilor imprevizibilelor creaturi.

Tocmai într-o astfel de confruntare; Julie; una dintre supraviețuitoare; este salvată de la moarte de R.; un zombi neobișnuit de prietenos; în ciuda aspectului înfricoșător. Pe măsură ce se apropie de tânără; R. devine din ce în ce mai uman; dând astfel naștere speranței că există o vindecare pentru toți cei afectați de epidemie.

Cu Teresa Palmer și Nicholas Hoult în rolurile principale; filmul Iubitul meu e zombi aduce multe întamplări amuzante; dar și o doză sănătoasă de romantism; din 15 martie în cinematografele din toată țara.

La fel de mult ca am bucura de “Walking Dead” pe AMC și filme; cum ar fi “28 Days Later”; una dintre plângeri mele în curs de desfășurare cu privire la explozia genului zombie este mopery general și previzibilitatea de ansamblu a acestor creaturi tot mai uimitoare in Iubitul meu e zombi.