Iubitul meu e zombi – Warm Bodies (2013) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Groaza, Romantice
Producator(i): Isaac Marion, Jonathan Levine
IMDB: 6.9
Regia: Jonathan Levine
Actori: Teresa Palmer, Nicholas Hoult, John Malkovich


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Iubitul meu e zombi – Warm Bodies

În urma unei epidemii devastatoare, aproape toți locuitorii planetei sunt transformați în zombi însetați de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supraviețuitori este nevoit să se ascundă mereu și să caute noi metode de apărare în fața atacurilor imprevizibilelor creaturi.

Tocmai într-o astfel de confruntare; Julie; una dintre supraviețuitoare; este salvată de la moarte de R.; un zombi neobișnuit de prietenos; în ciuda aspectului înfricoșător. Pe măsură ce se apropie de tânără; R. devine din ce în ce mai uman; dând astfel naștere speranței că există o vindecare pentru toți cei afectați de epidemie. Cu Teresa Palmer și Nicholas Hoult în rolurile principale; filmul Iubitul meu e zombi aduce multe întamplări amuzante; dar și o doză sănătoasă de romantism; din 15 martie în cinematografele din toată țara.

Un film Iubitul meu e zombi – Warm Bodies, diferit in materie de zombie fata de ce am vazut pana acum. Dupa shaun of the dead si zombieland -2 comedii horror excelente nu credeam ca se va aduce ceva nou genului zombie dar iata ca a aparut acest film ca o gura de aer proaspat. Un amestec intre romance a la Romeo si Julieta (R si Julie), teen movie si comedie horror. In ciuda multiplelor gauri de logica filmul si-a pastrat din prospetime iar tinerii actori ( Nicholas Hoult, Teresa Palmer si Analeigh Tipton) s-au descurcat in rolurile lor. Un plus si pentru coloana sonora.

PortalulTauTV.com
Iubitul meu e zombi - Warm Bodies (2013) Online Subtitrat in Romana
Warm Bodies (2013)
Editor's Rating:
5