Iubiri si Caini – Amores perros (2000) Online Subtitrat


Regia: Alejandro G. Iñárritu
Actori: Emilio Echevarría, Gael García Bernal, Goya Toledo
An: 2000
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Iubiri si Caini – Amores perros

Într-o noapte ploioasă, în Mexico City, are loc un grav accident de mașină. Consecințele tragice pe care le suportă cei implicați capătă însă un înțeles mult mai profund după ce le aflăm povestea, trădările, alegerile, regretele târzii și resemnările cu care în cele din urmă vor fi condamnați să trăiască.

Filmul Amores perros online subtitrat este construit din trei povești (Octavio și Susana, Valeria și Daniel, El Chivo și Maru) care converg în momentul accidentului, cu bucăți intercalate care se întâmplă înainte sau după și ale căror personaje devin fără excepție victimele propriilor alegeri. Răsfățat cu premii și nominalizări la toate festivalurile în care a fost prezentat, Amores Perros este un film de o sinceritate abruptă, care arată chipul hidos al violenței și trădării o dată cu prețul pe care îl plătesc cei care le aleg.

Violenta umana o poti intelege logic in filmul Iubiri si Caini online subtitrat, rational in masura in care tii cont ca principiile morale sunt practic singurul scut; fie el si artificial, fata de pornirile naturale instinctive. In absenta acestor principii orice membru al comunitatii; fie aceasta o societate oricat de evoluata, va fi eliminat conform legii selectiei naturale ce-si manifesta functionarea; cu cinism in sensul transformarii celor slabi in resurse de hrana.

Daca nu direct in hrana, atunci in sursa de venit. Si iata ca ajungem la violenta fata de animale; care oricat de respingatoare si de odioasa ar fi, in contextul rudimentar al societatii dezumanizate de mizerie; si saracie, capata oarecari circumstante nu atenuante, ci o explicatie la randul ei.

Ma refer la acesti hispanici murdari, o supspecie totusi umana, apartinand unei lumi subterane mustind de criminalitate si violenta; conform unei formule de imagine cu care ne-am obisnuit deja.

PortalulTauTV.com
Iubiri si Caini - Amores perros (2000) Online Subtitrat in Romana
Amores perros (2000)
Editor's Rating:
5