Iubire şi onoare – Love and Honor (2013) film online subtitrat

Regia: Danny Mooney
Actori: Aimee Teegarden, Teresa Palmer, Lauren Mae Shafer, Liam Hemsworth, Chris Lowell
Anul: 2013
Gen: Drama, Romantic, Razboi
Durata:100 minute
IMDB: 5.7/10

Povestea Iubire şi onoare are loc în perioada iulie 1969, oferind posibilitatea de o multime de clipuri de știri de televiziune ale Aselenizare Apollo, precum și 60 de necesare “coloană sonoră oferind astfel de titluri omniprezente ca” Spirit in the Sky “. Acesta se deschide în Vietnam, unde prietenii Dalton (Austin Stowell) și Mickey (Hemsworth) servesc în aceeași unitate. Primul este dovedit a fi un maestru să descopere Viet Cong capcane, o abilitate aparent stimulate de dorința lui tot-consumatoare să se întoarcă acasă la prietena lui iubita iunie (Aimee Teegarden).

Așa că în mod natural devastat când primește un “Iubire şi onoare” scrisoare de la ea. Debarcare în Hong Kong pentru o săptămână de R & R, el decide să urce la bordul impulsiv un avion spre Michigan pentru a câștiga înapoi, cu Mickey marcare de-a lungul, de asemenea. La sosirea în Ann Arbor, perechea descoperă că iunie este acum un hippie de asteptare se Juniper și trăiește într-o casă comună cu mai mulți alți studenți de flori-copii de colegiu, inclusiv superb Candace (Teresa Palmer). Având în vedere că soldații nu sunt binevenite tocmai de aceste activiști anti-război punerea în subteran un ziar, fast-vorbesc Mickey invarte o poveste șmecher lor au părăsit Armata în semn de protest a războiului.

Complicatiile romantice decurg – inclusiv eforturile Dalton pentru a câștiga înapoi fosta lui și exercitarea arzătoare lui Mickey de Candace inițial standoffish – sunt stabilite pe fundalul de activism anti-război. Cu astfel de interludii previzibile ar fi de vis înot tarziu-noapte într-un lac din apropiere (filmat Iubire şi onoare cu bună-cuviință PG-13-caz), intriga devine din ce în ce greu de înghițit, culminând într-o încercare prostie la suspans atunci când unul dintre soldații se înhățat de poliție .