Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

It Kills (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Polonia
Actori: Greta Volkova, Wyatt Wood, Mel Heflin
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 3.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis It Kills

Pentru toți oamenii care mi-au spus vreodată că nu termin niciodată lucrurile pe care le pornesc: ești aproape în întregime drept, cu excepția nu pentru că am terminat această serie, așa că te uiți acum la mine.

Acesta este It Kills online subtitrat, dar îmi place că acest film a încercat să câștige bani pe Stephen King’s și sper că o mulțime de oameni au căzut pentru asta pentru că eu spun dacă poți să scot bani de prostia altora, atunci mai multă putere pentru tine. Aceasta este de fapt mai bună decât ultimele trei intrări, chiar dacă asta nu spune prea mult. Este același ucigaș de clovn în scenariul de pădure ca și ceilalți, cu excepția acestui moment, în loc de a fi doar în mijlocul unor păduri necunoscute, care se află într-un tabără cu cabine.

Cu excepția faptului că sunt aproape sigur că a fost filmat mai ales într-o singură casă mare. Folosesc mai multe unghiuri diferite ale camerei și arată doar colțurile (aceleași) ale clădirilor, deci este destul de suspect. Când merg într-o cabină pentru a petrece noaptea, e în mod evident subsolul cuiva.

Există o parte în care aceștia caută un prieten lipsit de scaun cu rotile și unul dintre celelalte cabine în care se uită este doar același subsol cu ​​aceștia care intră de pe scări în interiorul casei, mai degrabă decât intrarea din exterior … pentru că cineva într-un scaun cu rotile absolut să stea pe fundul unor scări.

IUBESC IE și acea șmecherie magică a filmului nu este chiar partea mea favorită a acestei mizerie.