Iron Monkey (1993) Film Online Subtitrat


Titlu original: Siu nin Wong Fei Hung chi Tit ma lau
Regia: Woo-Ping Yuen
Actori: Rongguang Yu, Donnie Yen, Jean Wang
An: 1993
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Iron Monkey (1993)

Oficialii corupți ai unui sat chinez sunt în permanență jefuiți de un bandit mascat, cunoscut sub numele de “Iron Monkey”, numit astfel după o zeitate. Când orice altceva eșuează, guvernatorul forțează un medic (Donnie Yen) să il găsească pe bandit, insa sosirea unui călugăr Shaolin aduce medicul și banditul împreună pentru a se lupta cu guvernul corupt.

Acest film are peisaje și atmosferă frumoase. Ma transporta înapoi la un loc mult timp în urmă și departe în care viața este crudă, iar oficialii guvernamentali sunt corupți, dar tot nu este părăsit pentru eroi sunt acolo cu inima pură, corpul de fier, și spiritul plin de curaj și valoare.

Atât dr. Yang, cât și Wong Kei-Ying joacă ca eroi in artă marțiale care posedă aceste trăsături. Sunt persoane bine rotunjite care posedă alte abilități admirabile. Dr Yang, de exemplu, este un medic cu înaltă calificare, un bucătar strălucitor și un muzician. Este foarte nostalgic pentru mine din anumite motive. Orchid, asistentul doctorului Yang este minunat și în acest film. A adus frumusețe și profunzime acestui film.