Întuneric – Black (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Sanjay Leela Bhansali
Actori: Amitabh Bachchan, Rani Mukerji, Shernaz Patel
An: 2005
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Întuneric – Black (2005)

Surdo-muta si oarba, Michelle McNally este un copil caruia nu i se dau prea multe sanse in viata. Violenta, confuza, traind intr-o bezna absoluta, ea este complet izolata de restul lumii! Dar intalnirea, la opt ani, cu profesorul Debraj Sahay in filme indiene online, inseamna pentru ea totul! De la el invata cum sa comunice cu ceilalti, cat de frumoasa este lumea si cum sa traiasca! De la el invata sa iasa din intuneric si confuzie spre lumina si speranta, sa-si descopere identitatea si sa realizeze ca nu este cu nimic inferioara celorlalti.

Trebuie sa va spun ca filmul Black online subtitrat nu e rau…ba din contra, totusi indienii nu se pot dezbara de dramatisme inutile si exagerate. Faza cu batranul legat cu lanturi intr-un spital cred ca ilustreaza perfect ceea ce vreau sa spun. Profesorul vorbeste extrem de mult cu o fata care este totusi surda si oarba. Metodele lui par cel putin ciudate, o abuzeaza fizic si psihic la greu. DAR….Muzica este exceptionala in Întuneric online subtitrat. Chimia dintre profesor si eleva e aproape palpabila. Foarte bine filmat. Per ansamblu un film bun dar sa nu exageram totusi.

Acest film cere multa rabdare la inceput,vazand chinul per care-l traieste acel copil in intuneric si comportamentul violent pe care il are,devine f.interesant cand eforturile profesorului dau rezultate in a o ajuta sa poata comunica cu ceilalti. sfarsitul este f. emotionant.imposibilul devine posibil.

PortalulTauTV.com
Întuneric - Black (2005) Online Subtitrat in Romana
Black (2005)
Editor's Rating:
5