Into the Forest (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Patricia Rozema
Actori: Ellen Page, Evan Rachel Wood, Max Minghella
An: 2015
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Into the Forest

După o prelungită pană de energie electrică, două surori învață să se descurce singure la locuința lor izolată dintr-o pădure deasă.

Singura chestie care nu m-a convins este perioada de aproape 1 an si jumatate in care nu s-a rezolvat problema curentului electric. Nu a fost razboi, dezastru natural, apocalipsa, invazie, accident nuclear samd.
In rest, mi-a placut. Fetele fac un rol bun.

Scris după un scenariu si regizat de Patricia Rozema bazat pe cartea scrisă de Jean Hegland publicata în 1996 cu Ellen Page, Evan Rachel Wood si Max Minghella in rolurile principale. Într-un viitor apropiat, o imensă până de curent provoacă haos într-un oraş.

Tributarii tehnologiei, bărbaţii şi femeile sunt nevoiţi să se descurce timp de mai multe luni fără electricitate ceea ce îi determină să fie deosebit de violenţi. Locuind în pădure alături de cele două fiice ale sale, Robert face din ce în ce mai multe călătorii în oraş pentru a-şi face provizii. La scurt timp, cei trei decid să se izoleze în casa lor care începe să se dărâme. După un accident teribil, Nell şi sora sa, Eva, sunt nevoite să se descurce singure.