Interzis la sex – Blockers (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Kay Cannon
Actori: Kathryn Newton, John Cena, Leslie Mann
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Interzis la sex – Blockers (2018)

Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.

In primul rand, comedia este subiectiva, asadar ori iti place acest film Interzis la sex – Blockers online subtitrat si razi la mai toate glumele (unele fortate daca ma intrebi pe mine) ori gasesti cateva faze amuzante si doar atat sau pur si simplu il urasti, depinde de fiecare persoana. Pentru un debut regizoral, mi se pare un film destul de solid, cu un mesaj ce reflecta societatea de astazi.

Cand vine vorba de performante, John Cena este cel care iese in evidenta, tipului ii se potrivesc de manusa aceste roluri de comedie, cum lui The Rock ii se potrivesc cele de actiune. Lesley Mann si Ike Barinholtz sunt ok, iar adolescentele fac fata “provocarii”. Interzis la sex – Blockers online subtitrat este o comedie inteligenta, o gura de aer proaspat in acest gen “suprasolicitat” ce in ultimii ani a decazut destul de mult (sunt cateva exceptii, desigur).

PortalulTauTV.com
Interzis la sex - Blockers (2018) Online Subtitrat in Romana
Blockers (2018)
Editor's Rating:
3