Interzis la sex – Blockers (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Kay Cannon
Actori: Kathryn Newton, John Cena, Leslie Mann
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Interzis la sex – Blockers (2018)

Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire.

Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.

Trei părinți din filmul Blockers online subtitrat, descoperă că fiicele lor au făcut un pact ca să-și piardă virginitatea la balul de absolvire; așa că pun la cale o operațiune sub acoperire pentru a-i opri pe adolescenți să-și ducă promisiunea la bun sfârșit.

Protagoniștii comediei Interzis la sex online subtitrat sunt Leslie Mann (The Other Woman; This Is 40); Ike Barinholtz (Neighbors; Suicide Squad) și John Cena (Trainwreck; Sisters); iar regia îi aparține lui Kay Cannon (scenariul pentru seria Pitch Perfect).

Comedia Blockers online subtitrat e produsă de Seth Rogen, Evan Goldberg și James Weaver, cu compania lor de producție Point Grey Pictures (Neighbors, This Is the End), alături de Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg (serialul Harold & Kumar) și Chris Fenton, de la DMG Entertainment’s (47 Ronin).

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Blockers (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray