Interviu cu un asasin – Interview with a Hitman (2012) Online Subtitrat


Regia: Perry Bhandal
Actori: Luke Goss, Caroline Tillette, Stephen Marcus
Anul: 2012
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Interviu cu un asasin – Interview with a Hitman (2012)

“Trust no one. Fell nothing. Never lose.”. Acesta este motto-ul lui Victor care este un asasin perfect, crescut in conditii dure undeva in mahalalele din Romania , el stie valoarea vietii mai mult dechat altii.

Dupa ce a fost tradat de propri semenii, el trebuie sa isi insceneze propria moarte pentru a putea scapa si sa fuga la Londra . Aici el se alatura unei noi familii de gangsteri. Victor este acuma mai iute si mai nemilos dechat inainte, cu secrete din trecutul sau care au refuzat sa se estompeze. Intalnirea cu o frumusete intunecata care incearca sa-l schimbe si sa îi ofere o sansa pentru o viata noua il pune in dilema. Poate el sa scape vreodata de viata in care a fost crescut? Poate renunta la a fi un asasin?

Singurul lucru care mi-a atras atentia este momentul cand urata pamantului cu buze botoxate si umflate a la peshte si cu ifose de femeie vulnerabila/fatala/sensibila etc isi arata in toata splendoarea parul bogat de pe maini …de doua ori pentru ca scena fiind de o valoare incontestabila se repeta…shitt