Stagiarii – The Internship (2013) Online Subtitrat


Regia: Shawn Levy
Actori: Rob Riggle, Jessica Szohr, Josh Gad, Tiya Sircar, Harvey Guillen
Anul: 2013
Gen: Comedie
Durata: 119 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Stagiarii – The Internship (2013)

Billy (Vince Vaughn) și Nick (Owen Wilson) sunt agenți de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluția digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depășiți, ei înving sorții potrivnici și obțin niște posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulțime de studenți străluciți. Odată pătrunși în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câștigată. Acum, protagoniștii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale națiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învață să te reinventezi.

Cei doi prieteni și-au petrecut întreaga viață desăvârșindu-și talentul de a atrage clienți, pentru ca apoi să fie disponibilizați. Billy și Nick fac parte dintr-o generație care credea că, dacă muncești mult și respecți regulile, ai tot dreptul să aștepți recompensa promisă de visul american. Acum, sunt deja depășiți, sau cel puțin așa se pare.

Dezamăgiți, dar nu deznădăjduiți, ei descoperă că, în această nouă eră, secretul succesului este căutarea. Mai precis, un motor de căutare denumit Google – un loc în care visurile devin realitate.

PortalulTauTV.com
Stagiarii - The Internship (2013) Online Subtitrat in Romana
The Internship (2013)
Editor's Rating:
4