Intensive Care (2018) Film Online Subtitrat


Regia: David Mickey Evans
Actori: Mira Sorvino, Katharine McPhee, Chris Klein
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Review Intensive Care (2018)

Intensive Care este o dramă puternică și înălțătoare care se concentrează pe relația neobișnuită care se dezvoltă între o femeie fragilă, sudică (al cărei soț este in coma si traieste cu ajutorul aparatelor); și băiatul ei tânăr, abuzat, pe care îl răpise și îl ia pe drum – iar familile celor doi și polițiștii ii caută disperati.

Tara a jucat un rol mic în filmul The Hunger Games ca un tribut și a venit la Miami pentru o convenție. Mereu am crezut că are ochii și talentul expresiv pentru a isi extinde pe actoria pe filmul The Hunted and Ninja Apocalypse. Regizorul Jared Bentley care a scris scenariul, ii da lui Taraocazia de a isi arata talentul într-un film.

Tara joaca rolul lui Alex in film, care si-a pierdut tatal. Vom vedea devreme ea nu este femeie obișnuită, dar ea vrea să ducă o viață normală așa că se duce să trăiască în și devine asistentă medicală la o femeie bogată. Să spunem doar că lucrurile nu merg așa cum a fost planificat pentru că nepotul doamnei apare, iar copilului îi pasă de ea.

Acțiunea este foarte bine gândită. Este o poveste interactivă distractivă. Filmul ma surprins si cele circa 80 minute m-au tinut lipit de ecran. Tara are caracteristica unei doamne, sarcastice și spontane și după ce o intalnim in filmul Intensive Care; vedem cum pare să o captureze cu precizie. Acesta este un film violent; dar vreau sa spun ca violenta este cu siguranta o parte a povestii si nu distruge niciodata fluxul.