Instinct primar – Basic Instinct (1992) Online Subtitrat


Regia: Paul Verhoeven
Actori: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza
An: 1992
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Instinct primar – Basic Instinct

Detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la politia din San Francisco, investigheaza moartea unei foste vedete rock si descopera ca acesta fusese injunghiat de 31 de ori de o femeie cu care intretinuse relatii sexuale. Pe masura ce ancheta avanseaza, Nick se implica intr-o situatie periculoasa alaturi de trei femei, fiecare din ele fiind suspecte pentru crima achetata.

Chaterine Tromell (Sharon Stone) este o scriitoare care duce o viata luxoasa, iar crimele pe care ea le descrie in romane sunt transpuse in realitate.

Roxy (Leiloni Sarell) este provocatoarea prietena a Chaterinei. Iar Dr. Beth Garner (Jeanne Tripplehorn) este un psiholog din cadrul politiei, cu care Nick colaboreaza la rezolvarea cazului.

Nick reuseste tot timpul sa isi duca treaba la bun sfarsit si sa rezolve cu succes cazurile care ii sunt incredintate. Colegii sai sunt de parere ca se implica prea mult in fiecare caz, acest lucru facandu-l sa o ia “razna”. O lista de “accidente” petrecute in timpul investigatiilor si faptul ca Nick a deprins vicul bauturii, i-au adus porecla de “Tragatorul”.

De aceasta data, Nick simte ca se afla pe un teren necunoscut, fapt care il scoate din minti. Iar dovezile par a avea rolul de a ascunde adevarul. Sedus de Chaterine, Nick este atras intr-un labirint al jocurilor psihologice. Dragostei, excesului si crimei, in care singurul lucru pe care te poti baza este instinctul primar.