Instinct primar 2 – Basic Instinct 2 (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Caton-Jones
Actori: Sharon Stone, David Morrissey, David Thewlis
An: 2006
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Instinct primar 2 – Basic Instinct 2

Dr. Michael Glass (David Morrissey), un controversat psihiatru criminalist din Londra, are acum o noua misiune. Trebuie sa realizeze profilul psihiatric al Catherinei Tramell (Sharon Stone). Suspectata a avea legatura cu moartea misterioasa a unui star sportiv, Tramell reuseste sa il atraga pe Glass in capcana sa de minciuni si seductie.

Granitele profesionale dintre Glass si Tramell sunt date uitarii, in momentul in care seducatoarea Catherine se foloseste de instinctele primare. O lupta psihologica, ce culmineaza cu momentul in care Glass trebuie sa faca o alegere care le va schimba vietile pentru totdeauna.

Orice oricine ar zice, acest thriller încă mai sucește mințile multora. Concluzia care reiese la final… orice ai face, femeia (și mai ales una cu răspunsurile și inteligența Catherinei) te conduce să faci nebunii. O Evă care te conduce la păcat, o Evă pe care vrei s-o salvezi de la acuzații datorită șarmului și nebuniei pe care ți-o provoacă, o Evă care știe să-și seducă bărbatul – frumusețea și scopul iubirii până la urmă. Cea mai amuzantă și ciudată faza a fost tendința de sugrumare a psihiatrului asupra Catherinei. E clar că din doctor a devenit pacient… din vânător, vânat…

Am vazut remarci de genul “film bun”.Nu acum sincer partea originala cu Michael Douglas e mult peste ,pot spune ca este extraordinara pe cand aceasta continuare nu stiu ce s-a vrut dar eu zic ca se putea mult mai bine.Actorul din rolul principal joaca foarte prost Sharon e k.Cat despre subiect e foarte tras de par.