Insidious Ultima cheie – Insidious The Last Key (2018) Online Subtitrat


Regia: Adam Robitel
Actori: Lin Shaye, Josh Stewart, Javier Botet, Kirk Acevedo
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Insidious Ultima cheie – Insidious The Last Key

Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru filmul online 2018 Insidious Ultima cheie – Insidious The Last Key. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”.

Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în „the Further”, un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în „the Further”, luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?

Universal Pictures și Sony Pictures au declarat că vor împinge înapoi “Insidious: Chapter 4” din data de 20 octombrie 2017, lansând versiunea originală a filmului “Half to Death”. Noul film “Insidious” va intra în cinematografe în 5 ianuarie 2018. Ambele filme provin de la Blumhouse, producătorul pieselor “The Purge” și “Get Out”, două lovituri de groază cu un buget scăzut.

“Jumătate până la moarte” urmărește o studentă de colegiu retrăind detalii din ziua uciderii ei și lucrează pentru a descoperi identitatea criminalului ei. Filmul are un ton de benzi desenate. Se va confrunta cu “Geostorm”, un thriller de acțiune; “Muntele între noi”, o dramă cu Kate Winslet și Idris Elba; și comedia lui Robert de Niro, “Războiul cu bunicul”.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Insidious The Last Key (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray