Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Insidious Ultima cheie – Insidious The Last Key (2018) Online Subtitrat


Regia: Adam Robitel
Actori: Lin Shaye, Josh Stewart, Javier Botet, Kirk Acevedo
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Insidious Ultima cheie – Insidious The Last Key

Mințile creative din spatele celebrei trilogii “Insidious” se întorc pentru Insidious Ultima cheie – Insidious The Last Key online subtitrat. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în “the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă.

Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în “the Further”, un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în “the Further”, luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?

Toate cele 3 filmele insidios au fost super bune si ff horror;sunt printre preferatele mele si abia am asteptat sa apara si sper sa fie chiar mai horror decat celelelate 3 ma intreb oare ce o sa se mai intample acum avand in vedere ca batrana aceea care vedea fantome si le alunga a murit in partea a 2.

Acum am vrut sa mă uit la film Insidious Ultima cheie – Insidious The Last Key online subtitrat dar are subtitrarea prost facuta:este suprapusă cea din următorul minut. A fost chiar și o faza amuzanta dar totuși PENIBILA pentru un film horror din cauza subtitrării; când a omorat-o pe femeia aia la hotel in baie momentul ăla când se misca capacul de la toaleta și femeia întreabă “E cineva acolo?”