Inside the World’s Toughest Prisons (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Paul Connolly, Raphael Rowe
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Inside the World’s Toughest Prisons SEZONUL 1 Online:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

Inside the World’s Toughest Prisons SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04


Review Inside the World’s Toughest Prisons (2018)

Jurnalistul și fostul prizonier Raphael Rowe ia un echipaj de film în spatele gratiilor unora dintre cele mai dificile închisori de pe Pământ și se întâlnește cu unii dintre deținuți și personal. Inside The World’s Toughest Prisons prezinta cele mai dure inchisori. Prezentat de Raphael Rowe – care știe un lucru sau doua despre viata in spatele gratiilor, după ce a petrecut timp în închisoare pentru o crimă care nu a comis-o; vei fi luat în unele dintre cele mai periculoase închisori de pe planetă.

Luând spectatorii în călătoria sa în Brazilia, Papua Noua Guinee, Ucraina și Belize, Raphael explorează zonele cele mai mari ale criminalității și pedepselor. Aceste locuri sunt adesea conduse de bande și sunt ținute în izolare completă de civilizație.

El vă va prezenta unuia dintre cei mai răi ucigași în serie din lume, precum și documentarea întâlnirilor sale cu mafioti de bande de droguri și un criminal. Nu știm cu adevărat ce înseamnă asta, dar sună greu. Seria de patru părți pe sezon, vede că Raphael sa intră în celulele deținuților, experimentându-și rutina zilnică. Dar, de asemenea, el atinge viața si celorlalti prizonieri în timp ce umbrește gardienii, învățând despre unele dintre noile tactici pe care le introduc pentru a ajuta la restabilirea ordinii în aceste medii ostile.

Serialul de la Netflix, are in prezent 2 sezoane a cate 4 episoade fiecare.