Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Inside (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Miguel Ángel Vivas
Actori: Rachel Nichols, Laura Harring, Andrea Tivadar
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Inside

Sarah Clark (Rachel Nichols) este foarte, foarte însărcinată. În timp ce conduce noaptea cu soțul ei, simte o lovitură și intră într-un accident de mașină îngrozitor. Acum este o văduvă foarte gravă. Singura noapte noapte ploioasă, după aceea, aude un bătut puternic pe ușă.

Este o femeie care susține că vrea doar să-și folosească telefonul, dar Sarah este imediat suspicios. Când femeia anonimă (Laura Harring) dezvăluie că știe că Sarah nu spune adevărul despre faptul că soțul ei a adormit, este clar că are intenții malefice. Și lucrurile se înrăutățește de acolo. Ceea ce urmează este un joc de pisică și șoarece în care pisica încearcă cu disperare să obțină copilul mouse-ului, iar mouse-ul intră în forță.

Aceasta este în esență și configurația pentru versiunea originală a Inside online subtitrat, dar diferențele, cel puțin la început, sunt în stil. Primul film “Inside” este unul dintre cele mai uluitoare filme realizate vreodată. A câștigat titlul de “porno tortură” de la unii telespectatori și, desigur, nu este pentru cei slabi de inimă sau moale de stomac. Această versiune a “Inside” este relativ îngrijorătoare.

Desigur, există niște pumnii, dar nu este nimic asemănător cu estetica spălată în roșu a filmului care a apărut înainte. Pentru a compensa lipsa gorelui, Vivas apelează la tehnici de filmare ieftine; cum ar fi mișcările camerei cu mișcări ciudate și un scor prea mare.

Este un film Inside 2016 care își telegratează în mod constant intenția de a te sperie fără a face acest lucru; mai ales într-o secție mijlocie care simte că-și trage picioarele așa cum filmul trebuie să creeze suspans. Nichols și Harring dau filmului mai mult decât merită, dar munca lor este risipită într-un film care nu știe ce poveste are.