Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Innocente (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Lionel Bailliu, Yann Le Gal, Isabel Sebastian
Actori: Julie De Bona, Sagamore Stévenin, Olivia Bonamy
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Innocente SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Sinopsis Innocente

Roxane Delage, profesor de arheologie din Marsilia din serialul Innocente online subtitrat, se trezește dezbrăcat și rănit alături de cadavrul unui om ucis în camera de zi a casei unde a mers să verifice un artefact. În panică, își acoperă urmele și fuge. Câteva ore mai târziu, ofițerii Combas și Maupin o arestează pentru crimă.

Aceasta a fost o mini-serie bine echilibrată, iar complotul a fost spus în mod egal în cadrul seriei, menținând conținutul răcoritor suficient pentru a vă menține atenția fără a se scufunda într-o mare de informații.

Actorii au fost excelenți, deși rolurile Roxanne interpretate de Julie De Bona s-au remarcat împreună cu Alma, fiica ei adolescentă, interpretată de Laura Genovino, care spune ceva printre un grup de actori destul de fin.

Fiecare episod a fost destul de uniform împărțit cu suspans, complot și dezvoltare, emoții, romantism, unele acțiuni, cu cea mai mare sumă pe prima listă 🙂 Mi-a plăcut fiecare episod individual și dacă aș fi însumat-o; ca o rată ridicată a mortalității, Agatha Christie, intensă, dar niciodată gratuită. Aș recomanda un ceas.