Inimă nebună – Crazy Heart (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Cooper
Actori: Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal, Colin Farrell
An: 2009
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Inimă nebună – Crazy Heart (2009)

Inimă nebună – Crazy Heart ni-l oferă pe Bad Blake (interpretat de Jeff Bridges), un cântăreț de muzică country falit, cu o viață furtunoasă în spate. Aflat la vârsta înțelepciunii, Bad a avut o droaie de soții, a pierdut o prea mare parte din viață pe drumuri, în turnee, și n-a știut niciodată să refuze încă un pahar de tărie. Cu toate astea, talentatul Bad se lasă salvat de Jean, o tânără jurnalistă care, săpând suficient de sârguincios, reușește să descopere bărbatul din spatele muzicianului.

Un film bun si chiar frumos in esenta lui, la baza realizarii caruia a stat fara nici o indoiala ideea-mesaj ultra adevarata de mai sus, care consider eu ca rezuma in modul cel mai plastic posibil intregul scenariu al acestui film cu profund impact psihologic-sentimental, in ciuda diferentei de varsta apreciabile dintre cele doua persoane implicate in aceasta relatie.

Foarte valorosul actor Jeff Bridges; face intr’adevar si aici o interpretare excelenta; practic fara niciun cusur; si cu adevarat de Oscar; in rolul aparent definitivului dependent de alcool cantaret country; Bad Blake; transpunandu-se perfect “in pielea” acestui personaj. El este secondat destul de bine si de simpatica si interesanta actrita Maggie Gyllenhaal in rolul mult mai tinerei Jean; cu care-si impartaseste reciproc pasiunea lor sentimentala; fie si in cazul unui decalaj de varsta apreciabil.

In plus; filmul Inimă nebună – Crazy Heart contine si foarte frumoase interpretari muzicale country. In esenta lui latura psihologica a filmului este la un nivel foarte ridicat nefiind cam deloc un film de actiune; ceea ce desigur ca nu poate fi pe placul iubitorilor acestui gen de filme de tip comercial carora nu-l recomand; deoarece in mod sigur il vor gasi ca fiind plictisitor dar NUMAI PENTRU EI.