Îngerul păzitor – City of Angels (1998) Online Subtitrat


Regia: Brad Silberling
Actori: Nicolas Cage, Meg Ryan, Andre Braugher
An: 1998
Gen: Drama, Fantezie, Romantice
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Îngerul păzitor – City of Angels

Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-și considere “slujba” mai dificilă decât o găsea până acum. Cauza? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriță chirurg cardiac. Capabilă să-l simtă și să-l vadă, Maggie este interesată la rândul ei de Seth, îngerul realizând curând că nemurirea lui este o barieră în relația lor. Răspundere cerească sau mortalitate și o dragoste pământească: ce va alege Seth?

Cel mai frecvent gand placut al oamenilor inainte de moarte ar fi o luna de miere intro cabana izolata la munte , langa un lac ca in filmu asta . Ingerul din filmu asta siar fi notat gandurile oamenilor inainte de moarte , cu ce lea placut cel mai mult in viata . Secventa dupa mijlocu filmului .

Este un film potrivit si pt lista : Biciclete motociclete dezavantaje – solutii : accidentari = la coborare pe un drum de munte pustiu , un camion forestier intra de pe drum lateral pe sosea , in fata biciclistei care cobora panta .. La bicicleta ca si la motocileta , masini si trenuri este important un singur lucru : oprirea . Cei care merg cu bicicleta cu viteza mai mare decat a ingerului pazitor , sa aiba frane eficace si sa invete in primele secunde cand urca pe bicicleta sa franeze .