Îngerii lui Charlie – Charlie’s Angels (2000) Online Subtitrat


Regia: McG
Actori: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu
An: 2000
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Îngerii lui Charlie – Charlie’s Angels

Trei tinere, detectivi particulari de elită, înarmate cu aparatură de înaltă tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte marțiale și o mare varietate de deghizări, își pun în valoare calitățile deosebite pe pământ, în apă și în aer cu scopul de a da de urma unui geniu al computerelor răpit și a evita capturarea unui software strict secret, de identificare a vocii, de către răufăcători.

Ele sunt frumoase, strălucitoare și lucrează pentru Charlie. În “Îngerii lui Charlie”, reeditarea sexy și spectaculoasă a serialului de comedie cu acțiune din anii ’70, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) și Alex (Lucy Liu), împreună cu partenerul lor de încredere, Bosley (Bill Murray), trebuie să stopeze un plan elaborat de răzbunare criminală care, pe lângă faptul că ar putea distruge intimitatea tuturor locuitorilor acestei planete, ar atrage după sine sfârșitul lui Charlie și a Îngerilor săi.

Eric Knox (Sam Rockwell) in filmul Charlie’s Angels online subtitrat, fondatorul chipeș și inteligent al companiei Knox Technologies; tocmai a fost răpit din biroul său. Knox a proiectat un program pentru computer ce poate identifica vocea; și care este mult mai precis decât tehnicile de identificare a amprentelor. Această inovație științifică de senzatie poate provoca un adevărat dezastru dacă intră pe mâinile cui nu trebuie.

Ca urmare a dispariției lui Knox, președinta companiei Knox Technologies, Vivian Wood (Kelly Lynch) din Îngerii lui Charlie online subtitrat; știe că există un singur om – și trei detective sexy și istete – spre care se poate îndrepta. Angajate să dea de urma lui Knox; Îngerii lui Charlie își îndreaptă privirile către rivalul său, Roger Corwin (Tim Curry), care deține Red Star Systems, cea mai mare rețea de sateliți destinați telecomunicațiilor.

PortalulTauTV.com
Îngerii lui Charlie - Charlie's Angels (2000) Online Subtitrat in Romana
Charlie's Angels (2000)
Editor's Rating:
3