Infini (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, SF, Thriller
Scenariu: Shane Abbess
IMDB: 5.4
Regizor(i): Shane Abbess
Actori: Daniel MacPherson, Grace Huang, Luke Hemsworth


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Infini (2015)

Din cauza unui colaps financiar, o mulțime de persoane sunt nevoite să accepte slujbe riscante, dar foarte bine plătite, precum cercetările în spațiu. Carmichael este cel mai nou recrut care, în urma unei misiuni eșuate, se trezește singur pe un teren minat.

O echipă de soldați este trimisă pentru a-l salva. După ce ajung la bază, soldații îl găsesc pe Carmichael care îi informează despre existența unui parazit care infectează omenirea și îi transformă în asasini nemiloși. Membrii echipei încep să fie infectați unul câte unul. Începe o cursă contra cronometru în încercarea de a scăpa din acel loc.

Merită cu prisosință să fie văzut. E adevărat, ar fi putut lipsi multe secvențe inutile, bătăi, istorioare repetate la nesfârșit cu familia care-i așteaptă acasă.Elementul surpriză a existat. El de fapt a rămas transformat pe planetă cu biletul de la nevastă-sa în mână, fiind înlocuit în echipa care s-a întors pe Pământ. (se spune la un moment dat că pot înlocui pe de-a întregul ființa umană). E un fel de Solaris ca idee.