Infernul din zgârie-nori – Skyscraper (2018) Online Subtitrat


Regia: Rawson Marshall Thurber
Actori: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.1


Varianta HDCAM! Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Infernul din zgârie-nori – Skyscraper (2018)

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori.

În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

Infernul din zgârie-nori – Skyscraper – cu lansarea pe marile noastre ecrane pe 13 iulie – își va surprinde spectatorii cu intensitatea suspansului, cu un protagonist prin care se face primul pas către o incluziune în action-uri a unui nou tip de erou și cu o miză personală, dar cu valoare de universalitate – salvarea familiei.


Review Infernul din zgârie-nori – Skyscraper (2018)

În Infernul din zgârie-nori – Skyscraper; aflăm din prolog că Dwayne Johnson este veteran de război și șeful diviziei de asalt în echipa de salvare a ostaticilor din cadrul FBI. O greșeală din timpul unei misiuni îl face să-și piardă echipa. El însuși este grav rănit și își pierde piciorul. Peste un deceniu; îl vedem cu o soție (Neve Campbell) și copii; plus o nouă ocupație – consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. Când i se oferă un contract uriaș; în China; pentru expertizarea siguranței la incendiu a „Perlei”; cea mai înaltă clădire din lume (fictivă); Will Ford (Dwayne Johnson) uită trecutul dureros și e gata pentru un viitor fără griji. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată – se trezește implicat; fără voia lui; într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze.

Regizorul Rawson Marshall Thurber surprinde cu încadraturi şi mişcări de cameră apte să potenţeze suspansul iar 3D-ul amplifică senzația de cădere în gol. Cei cu frică de înălțime vor simți de mai multe ori pe parcursul filmului Infernul din zgârie-nori – Skyscraper un gol în stomac. Scris și regizat de Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence; We’re the Millers); thrillerul de acțiune 3D e produs împreună cu alți doi meseriai ai filmelor de acțiune – Beau Flynn (San Andreas; Baywatch) și Hiram Garcia (San Andreas; Central Intelligence).

Formula dramaturgică e cea cunoscută; fără mare efort scenaristic: în timp ce autorităţile chineze privesc neputincioase clădirea în flăcări; protagonistul intervine de unul singur; motivat de salvarea soției și a celor doi copii. Toată intervenția protagonistului stă sub semnul spectaculosului și imposibilului. Cu skill-uri de supererou; protagonistul escaladează macarale; se strecoară printre paleții în mișcare ai unei turbine eoliene gigantice; sare în gol și vine de hac teroriștilor.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Skyscraper (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray