Infernul din zgârie-nori – Skyscraper (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori – Skyscraper online subtitrat , în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori.

În cursul unei misiuni de consultanță în China in filmul Infernul din zgârie-nori – Skyscraper online subtitrat, acesta se trezește implicat; fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute; așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

Nu lipsesc din filmul Infernul din zgârie-nori – Skyscraper online subtitrat nici trădătorii infiltrați; nici femeile fatale (taiwaneza Hannah Quinlivan, dar și Neve Campbell – într-un comeback onorabil la filmele de Hollywood). Eroul negativ, jucat de Roland Møller, unul dintre cei mai buni actori din Danemarca; are suficient arsenal încât să fie o amenințare serioasă pentru Zhao Long Ji (jucat de Chin Han, unul din cei mai mari actori asiatici, conform mai multor topuri). Acesta din urmă este un vizionar, un geniu al tehnicii, mintea din spatele grandiosului zgârie-nori.


Regia: Rawson Marshall Thurber
Actori: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Infernul din zgârie-nori - Skyscraper (2018) Online Subtitrat in Romana
Skyscraper (2018)
Editor's Rating:
4