Incredibilii – The Incredibles (2004) Online Subtitrat


Regia: Brad Bird
Actori: Craig T. Nelson, Samuel L. Jackson, Holly Hunter
An: 2004
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Incredibilii – The Incredibles (2004)

Mr. Incredible a fost supererou până când o serie de procese intentate de persoane salvate i-au forțat pe toți super-eroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat.

Acum, bărbatul este cunoscut ca Bob Parr și trăiește sub același acoperiș cu Helen, fosta Elastigirl, și cei trei copii ai lor, Violet, Dash si Jack. Lucrează ca specialist în asigurări, fiind stresat de șeful lui, care e întotdeauna cu ochii pe el, iar soția lui Mr. Incredible s-a străduit foarte mult să creeze o viață normala pentru familia ei, încercând în primul rând să-și ajute soțul să nu simtă nostalgia zilelor în care era încă super-erou.

Cu toate astea; când i se oferă șansa să joace din nou acest rol; el acceptă numaidecât; căzând însă în capcana unui vechi inamic. Acum; întreaga familie trebuie să-i vină în ajutor pentru a-l salva atât pe el; cât și numeroase alte victime nevinovate.

Ceea ce impresionaeaza la aceasta animatie este constructia din scenariu. Cu personaje demne de filme de actiune; atat de bine construite sunt; cu tot felul de amanunte pe care nu poti sa ti le imaginezi macar; daramite sa le intuiesti; lungmetrajul animat surprinde si captiveaza in egala masura.

Pacat ca pleaca de la deja plictisitoarele personaje cu superputeri si de la omniprezentul dusman-geniu; eternul pierzator care mocneste in laboratoarele secrete; razbunarea.