Incredibilii 2 – Incredibles 2 (2018) Online Subtitrat


Regia: Brad Bird
Actori: Samuel L. Jackson, Holly Hunter, Catherine Keener
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 8.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Incredibilii 2 – Incredibles 2

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în filme online 2018 Incredibilii 2 – Incredibles 2, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții „normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

Animațiile ca filme online 2018 Incredibilii 2 – Incredibles 2 pentru întreaga familie fac, de obicei, o impresie bună la box office. Chiar dacă Disney vine cu Wreck-It Ralph 2 în 2018, The Incredibles 2 de la Pixar are cele mai mari șanse să intre în Top 10 încasări pe 2018, scrie CinemaBlend. Ce este de partea animației The Incredibles 2 e nostalgia fostei garde de fani și a familiilor acestora. Să nu uităm că Finding Dory, de la Pixar, s-a aflat într-o situație similară. Sequel-ul a fost unul dintre filmele cu cele mai mari încasări în 2016. Puterea animațiilor care continuă o poveste îndrăgită e uriașă.


Review Incredibilii 2 – Incredibles 2

Una dintre cele mai de succes animații cu supereroi revine pe marile ecrane cu o nouă poveste incredibilă în care Helen trebuie să refacă reputația familiei, iar Bob să găsească o soluție la provocările vieții de zi cu zi alături de Violet, Dash și micuțul Jack-Jack, care pare să fie revelația casei.

Când a apărut pentru prima dată; super producția „Incredibles”/„Incredibilii” a devenit instant un hit în cinematografele din toate orașele lumii; adunând încasări de peste 633 de milioane de dolari și câștigând un premiu Oscar pentru cel mai bun film de animație.

Succesul n-a constat însă în puterile eroilor sau anti-eroilor; potrivit regizorului Brad Bird; ci tocmai în dinamica familială. „Eu cred că oamenii se identifică ușor cu personajele din film și ăsta e principalul motiv pentru care super eroii sunt așa de îndrăgiți. «Incredibilii» și «Incredibilii 2» sunt practic filme despre o familie ca oricare alta”.

De la lansarea primului film „Incredibilii”; în 2004; producțiile cu supereroi au devenit foarte populare; însă asta nu stirbește cu nimic povestea actuală; din contră. „Ideea că supereroii noștri își pot face griji legate de job; salariu sau plata chiriei e încă foarte captivantă. Provocarea lor este să se descurce în viață; chiar dacă au super puteri trec prin aceleași provocări ca noi”; explică regizorul.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Incredibles 2 (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray