Înapoi în viitor – Back to the Future (1985) Online Subtitrat


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson
Anul: 1985
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata: 116 minute
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Înapoi în viitor – Back to the Future

Steven Spielberg vă prezintă o comedie fantastică și plină de umor Înapoi în viitor – Back to the Future, ce depășește limitele timpului cu ingeniozitate și imaginație. Michael J. Fox joacă în rolul lui Marty McFly, adolescentul american obișnuit al anilor ’80 care este trimis în mod accidental în 1955 într-o mașină a timpului DeLorean, alimentată cu plutoniu, al cărei inventator este un om de știință nebun, interpretat de Christopher Lloyd.

În timpul incredibilei călătorii în timp, Marty din Înapoi în viitor – Back to the Future trebuie să se asigure că părinții săi, adolescenți, Crispin Glover și Lea Thompson, se întâlnesc și se îndrăgostesc pentru ca el să poată reveni în viitor. În regia lui Robert Zemeckis, această comedie de aventură vă va face să vă doriți să vă întoarceți ÎNAPOI ÎN VIITOR din nou și din nou și din nou.

Unul dintre lucrurile toți adolescenții cred este că părinții lor nu au fost adolescenti. Părinții lor au fost; probabil; copii o dată. Ele sunt adulți incontestabil acum. dar cum ar putea acestea au fost vreodată adolescenți; și totuși să nu înțeleagă copiii lor? Acest VI [de text lipsă] adolescenti fiind unul. Dar “Înapoi în viitor” este chiar mai plin de speranță: Acesta susține că puteți călători înapoi în timp la anii când părinții tăi au fost adolescenți; și îndreptați-le chiar în momentul în care au nevoie de ajutor cel mai mult.

Filmul Înapoi în viitor începe în prezent; cu un adolescent pe nume Marty (Michael J. Fox; de la TV “Family Ties”). Părinții lui (hai sa recunoastem) sunt tocilari fără speranță. Tata spune glume corny și mama guzzles vodca in bucatarie si masa de seara este ca hrana timp la casa de distracție.