Înapoi în viitor 3 – Back to the Future 3 (1990) Online Subtitrat


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Lea Thompson, Elisabeth Shue, Thomas F. Wilson
Anul: 1990
Gen: Aventura, Comedie, SF
Durata: 118 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Înapoi în viitor 3 – Back to the Future 3

Michael J. Fox și Christopher Llyod joacă alături de Mary Steenburgen în Înapoi în viitor 3 – Back to the Future 3. Ultima parte a acestei serii a producătorului executiv Steven Spielberg și a regizorului Robert Zemeckis. Rămas blocat în 1955, după ce a fost lovit de un fulger straniu, Marty trebuie să se întoarcă în 1855, pentru a-l salva pe Doc Brown de la un sfârșit prematur.

După ce supraviețuiește unui atac al indienilor și al localnicilor neprietenoși, Marty din Înapoi în viitor 3 – Back to the Future 3 îl găsește pe Doc Brown la fierărie. Dar Doc e sub magia fermecătoarei Clara Clayton și depinde de Marty să îi scoată din Vestul Sălbatic și să-i ducă înapoi în viitor. Un film plin de acțiune, umor și dragoste, un final extraordinar pentru seria de succes a călătoriilor în timp.

Unul dintre deliciile din primele două “Înapoi în viitor 3” filme a fost modul în care povestea sa mutat amețitor în timp. Paradoxuri îngrămădite pe partea de sus de paradoxuri; până a trebuit să abandoneze orice încercare de a urmări intriga la nivel rațional; și du-te cu flow.That temporală de calitate excelentă sticlă lipsește; din păcate; de la “înapoi în viitor Partea III;” ceea ce face câteva arcuri în direcția de complexitatea timp de călătorie; și apoi stabileste a fi o comedie de Vest rutină.

Filmul Înapoi în viitor 3 a fost împușcat-spate în spate cu “Back to the Future II”; care; vă veți aminti; a luat Marty McFly (Michael J. Fox) cu nerăbdare să-un viitor temeinic deprimant că a creat de implicare în jurul în viitorul apropiat.