Înapoi în viitor 2 – Back to the Future 2 (1989) Online Subtitrat


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Billy Zane, Charles Fleischer, Elisabeth Shue
Anul: 1989
Gen: Aventura, Comedie, SF
Durata: 108 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Înapoi în viitor 2 – Back to the Future 2

Adolescentul Marty din Înapoi în viitor 2 – Back to the Future 2, abia a revenit în anul 1985, în prezentul îmbunătățit ca efect al intervenției sale din primul film, că Doc își face apariția în mașina timpului, pentru a-l avertiza că viitorii lui copii, rezultați din căsătoria cu Jennifer, riscă să devină niște delincvenți. Deci, toți trei se urcă în mașina timpului și ajung în anul 2015, unde găsesc o situație aberantă: tatăl lui Marty e mort, iar mama lui e măritată cu Biff Tannen. Acesta nu a devenit doar stăpânul absolut din Hill Valley, orășelul atât de liniștit cândva, dar chiar a supus lumea întreagă. Marty trebuie să încerce să prevină apariția acestui posibil viitor.

“Înapoi în viitor 2” este un exercițiu de goofiness, o excursie în diferite versiuni ale trecutului și viitorului. Care este atât de derutant că, chiar personajele sunt în mod constant încearcă să o explice unul altuia. Ar fi trebuit să adus un mare carnet galben la screening-ul, așa că am putea lua notițe detaliate. Doar pentru a menține termenele linii drepte. Și totuși, filmul este distractiv, mai ales pentru că este atât de nastrusnic.

Orice poveste Înapoi în viitor 2 – Back to the Future 2 care implică de călătorie prin timp implică posibilitatea de a paradoxuri. Care au oferit scriitorilor de science-fiction cu parcele de ani de zile. Ce se întâmplă cu tine, de exemplu, dacă te omoare bunicul tău? Ce zici dacă te întâlni? Într-un celebru poveste SF, un călător în timp în trecut îndepărtat pașii pe un singur bug și șterge toate formele de viata din viitor.