Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Înainte să te cunosc – Me Before You (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Thea Sharrock
Actori: Vanessa Kirby, Sam Claflin, Emilia Clarke
Anul: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Me Before You

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Tipa – Actrita aleasa, aceasta Emilia C. este mica, bondoaca spre grasuna, lipsita de farmec, ingrozitor de urata cand rade iar sprancenele ei…Doamne, cumplit de grotesti.Nu inteleg de ce a fost pusa sa joace asa, a fost un moment in film cand a jucat serioasa si nu s-a mai strambat cateva scene si era chiar draguta.In rest, numai grimase si ranjete amestecate cu sprancenele gen Micea Albulescu dar pe fatza unei fete tinere…bleah.

Interpretarea ei este efectiv un dezastru, o scalambaiala si o maimutareala inutila…Inteleg ca ea trebuia sa fie altfel, sa iasa din tipar dar nu in halul acesta, se putea face altfel.MI-a placut de ea in Terminator, GOT nu urmaresc si alt film cu ea n-am mai vazut.Daca asa e jocul ei natural, wow, o sa evit filmele cu ea,clar.